produksjonsutstyr

Å velge en leverandør til næringsmiddelindustrien

Å velge en leverandør til næringsmiddelindustrien

Å velge en leverandør til næringsmiddelindustrien

Når det kommer til produksjon av mat er det mange ting som spiller inn. Noe mange ikke tenker over er viktigheten av kvaliteten av utstyret som man bruker. For utstyret spiller en ufattelig stor rolle i hvordan produksjonen utføres og kan virkelig sette spor i både effektiviteten og mengden av mat man er nødt til å kaste på grunn av eventuelle feil i produksjonen.

Jeg vet ikke med dere, men akkurat det siste der er noe av det vi er aller mest opptatt av, for hvis vi skal tenke bærekraft så er det virkelig viktig. Og det har vi et ansvar for å gjøre synes jeg. Det å velge en leverandør av produksjonsutstyr blir derfor veldig viktig og er en avgjørelse vi tar alvorlig.

Kvalitet omgjort til realitet

Alle bedrifter med respekt for seg selv jobber med noe de ønsker å ha som kjennemerke. For Volf AS har det vært å omgjøre kvalitet til realitet og er noe som de er skikkelig stolte av. De leverer produksjonsutstyr som virkelig er skreddersydd i tett samarbeid med kundene de har. Det å jobbe på den måten, der samarbeidet med kunden er utrolig nært og fortrolig, er det mulig å finne nøkkelen til definert og levert kvalitet.

Det å kunne levere komplette løsninger på den måten har gjort den til en helt spesiell leverandør i forhold til komplette løsninger for prosessering i næringsmiddelindustrien. Pasjon er noe jeg alltid ser etter når jeg skal velge hvem vi skal samarbeide med og for oss var det nettopp den pasjonen og arbeidsmoralen som Volf AS har som gjorde at vi valgte nettopp dem. De er stolte av den jobben de gjør og ønsker å levere det de selv hadde ønsket seg å få levert.

Velg bærekraftige løsninger

Kvalitet er bærekraft og produksjonsutstyr spiller en stor rolle der.