låsesmed

Bytt til en elektrisk dørlås

Bytt til en elektrisk dørlås

Dersom du er boligeier bør du vurdere sikkerheten til boligen din for å unngå ønskede gjester. Det er stadig større fokus på innovative sikkerhetsløsninger til både bolig og fritidsbolig. Du bør derfor vurdere nye løsninger for hvordan du kan sikre boligen din på en tilfredsstillende måte.

Det beste er om du sjekker hvilke dørlåser som du allerede har montert i ytterdørene dine. Hvis dette er eldre dørlåser er det kanskje på tide å bytte ut de du har med nye og effektive låsesystemer. I dag finnes det mye å velge mellom i det norske markedet.

Det kan derfor være lurt å kontakte en låsesmed i Hole, eller en annen låsesmed som kan gi faglig ekspertise om emnet. Mange av oss tenker ikke over hvor viktig det er med en god lås i ytterdøren i hverdagen. Derimot er det stadig mer vanlig å montere en dørlås som er elektrisk.

Bruk en patentert dørlås 

Dersom du er på jakt etter tilfredsstillende sikkerhetsløsninger til boligen bør du forhøre deg med en låsesmed. Her vil du få veiledning i en rekke alternative løsninger som kan fungere for akkurat deg. Ved å montere en elektrisk dørlås vil du effektivt låse deg inn og ut av boligen din ved bruk av en kodelås.

Du kan også vurdere å gå til anskaffelse av en nøkkelboks som kan plasseres utenfor husveggen. Ved å bruke en nøkkelboks kan du låse nøkkelen ved bruk av en kodelås. Du kan derfor legge nøkkelen ut i nøkkelboksen i stedet for å legge den under dørmatten.

En annen løsning som du kan vurdere er å gå til anskaffelse av en patentert dørlås. Du kan da benytte den samme nøkkelen til samtlige av boligens nøkler. Her gjelder det derimot å passe på at ingen i husstanden mister en av nøklene sine. Da må du dessverre bytte alle sylinderne i boligen.