Restaurant Fredrikstad

En restaurantperle i Fredrikstad

En restaurantperle i Fredrikstad

Fredrikstad er en by med en rik historie og er kjent for sin gamle bydel, som er en av Nord-Europas best bevarte festningsbyer. Fredrikstad er også kjent for å ha et mangfoldig kulturliv og et variert utvalg av restauranter og butikker. I tillegg er byen er omgitt av vakre naturområder som gir gode muligheter for alt mulig slags friluftsliv. Og bare en halvtime sør for byen ligger naturskjønne Hvaler, men her kan man også finne fine kulturopplevelser og et godt utvalg av spennende matopplevelser.

Bare en halvtime fra Fredrikstad

En av dem er Big Fish Cafe som ligger på Skjærhalden i Hvaler. Dette er en familiedrevet restaurant som har god service og en uformell atmosfære som fokusområde. Alle familiemedlemmene er involvert i restaurantdriften, og dette gjenspeiles i menyen som er personlig og skiller seg ut fra mange andre restauranter. Alt på menyen lages fra bunnen av, inkludert brød som lages med egen surdeig.

I sommermånedene har menyen en enkel profil og tilbyr rask og effektiv servering. I vinterhalvåret serveres husmannskost som suppe, fisk, kjøtt og tradisjonelle desserter. Menyen skiftes ut ukentlig, og hele året tilbys ferske skalldyr fra distriktet. På høsten serveres også norsk hummer fra Hvaler.

Restaurant Fredrikstad

Eget fiskemottak

Big Fish Cafe drifter også Skjærhalden Fiskemottak, som er restaurantens eget fiskemottak. Her kan gjestene nyte ferske sjømatretter, inkludert kreps, reker og hummer. Fiskemottaket får sjømat fra lokale fiskere som fisker både rundt og utenfor Hvaler. Hvaler har en lang tradisjon med fiskere, og fiskerne her har fisket i og rundt Hvaler-vannet i århundrer, og brakt ferske fangster av fisk, skalldyr på land.

Big Fish Cafe er en flott restaurant for sjømatelskere og de som ønsker å nyte god mat i en avslappet atmosfære. Med sin personlige meny og fokus på ferske råvarer fra distriktet, er det en opplevelse, og verdt en tanke neste gang du ser etter en restaurant i Fredrikstad