Er du ansvarlig for sikkerheten i borettslaget eller sameiet deres?

Er du ansvarlig for sikkerheten i borettslaget eller sameiet deres?

Bor du i et borettslag eller sameie? Og er det du som har fått eller tatt på deg ansvaret for det praktiske i eiendommen? Da er sikkerheten noe du bør tenke på. Det er ikke bare bare å bo i borettslag. Når man har felles ansvar for ting kan det lett oppstå konflikter hvis man ikke behandler ting på forhånd og fokuserer på å forebygge i steden for å fikse det når noe har gått galt.

Det er ikke sikkert at alle er enige om hva det er behov for i forhold til sikkerhet og da kan det være ekstra bra å få input fra fagpersoner som kan gjøre en vurdering av eiendommen og eventuelle farer som man skal være ekstra oppmerksomme på. Det gjør at man ikke får mindre enn det man trenger fordi noen i foreninga ikke synes sikkerhet er så viktig.

Minimer risikoen for innbrudd med hjelp fra fagpersoner

Det å stole på hverandre er virkelig alfa og omega når man bor på den måten og det er vanskelig å bi sammen hvis man ikke kan bli enige om sikkerheten. Når man deler hovedinngang er det viktig at alle tar de forhåndsreglene man kan for å ikke slippe inn uvedkommende. Norlaas kan hjelpe med mange ting i forhold til sikkerhet og vi hadde dem ute på gratis befaring der vi fikk en gjennomgang av hva som ville være smart for akkurat oss og borettslaget vårt.

Sørg for god brann-sikkerhet

Brann-sikkerheten må være i toppen når man bor i et borettslag eller et sameie. Alle må vite hva som skal skje hvis det oppstår brann og varslingen mellom leilighetene blir enormt viktig. Enten det er satt i system eller man må stole påhverandre. Man kan be om en gratis befaring på https://www.norlaas.no/ hvis man ikke helt vet hva som er best, både i forhold til brann og innbrudd. 

 

1 thought on “Er du ansvarlig for sikkerheten i borettslaget eller sameiet deres?

 1. Hi!
  Why don’t you monetize your site sait.com by push notifications?
  Push notifications give a great boost to website income.
  At the same time, push messages are compatible and do not interfere with other monetization options, such as contextual advertising (for example, Adsense), teasers, CPA, and others.
  Also, this type of monetization is not reflected in the work on SEO optimization and website promotion, because this technology is browser-based and does not affect on the search engine tops.
  Try https://hclicks.com – Now they provide lifetime max rates, take all GEOs and monetize all push traffic including IOS!
  Just spend 5 minutes… and dollars will drip constantly 🙂
  In general, I just decided to give you small recommendations and nothing more. I apologize if this information is not relevant for you.

  Sincerely, Platon Shukin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *