enkeltseng

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe enkeltseng?

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe enkeltseng?

Er du på jakt etter en god enkeltseng? Her skal vi se på hvordan du finner frem til den beste enkeltsengen for deg, og hvordan du enkelt kan finne ut av hva som er riktig å kjøpe. 

Hva kjennetegner en god enkeltseng? 

En god enkeltseng, er en seng som ikke fyller for mye, og som har alle de gode kvalitetene som store og ofte mer luksuriøse senger har. Det vil si at den har en god madrass, og helst flere forskjellige madrasslag som jobber sammen for å gi deg best mulig støtte.

Det er mange som tror at de beste sengene bare kommer i store utgaver, men du kan også få en fantastisk regulerbar seng som enkeltseng, med tre madrasslag og uovertruffen komfort. Det finnes også enkeltsengutgaver av den mest populære sengetypen akkurat nå, nemlig kontinentalseng. Her har du også tre madrasslag, og kontinentalsenger i god kvalitet har som regel også det man kaller pocketfjærer og komfortsoner, som gir høyteknologisk støtte til hele kroppen, akkurat der du trenger det. 

Finn den beste enkeltsengen for deg 

Når du skal finne den beste enkeltsengen for deg, så er det helt essensielt å finne ut av hva slags type seng du vil ha. Vil du ha en luksuriøs og lekker regulerbar seng med elektrisk motor, så du kan justere liggestillingen din til perfeksjon? Eller vil du ha en høy og flott kontinentalseng med tre madrasslag, som gir uovertruffen støtte? Du kan også velge en rammemadrass, som er en litt enklere løsning, der du kan få en eller to madrasslag. Det er som regel lurt å kjøpe en overmadrass så man skåner madrassen, men også for å få bedre støtte.

Du skal også velge riktig fasthet på enkeltsengen, og her er det lurt å gå ut ifra vekt. Hovedregelen er at du trenger en middels fasthet hvis du veier under 85 kg, og en fast fasthet hvis du veier over 85kg.