frisør

Hvordan kan din frisør hjelpe deg?

Hvordan kan din frisør hjelpe deg?

En frisør er utdannet i klipp, fargeteknikker, behandling og styling av håret, og vil som regel også ha kompetanser innen skjønnhet og kosmetikk. Derfor kan du faktisk velge mellom en lang rekke behandlinger når du går til frisøren. Den mest populære er selvfølgelig klipp, og det kan være til både menn og kvinner. Det spiller ingen rolle om du skal ha klippet tipsene, om du skal bli skallet, eller om du vil prøve en helt ny frisyre med pannelugg eller lignende. De klarer alle typer klipp på menn og kvinner i alle aldersgrupper, i langt og kort hår, i krøllet eller glatt hår. 

De tilbyr også forskjellige fargeteknikker, og her er foliestriper nok den mest anvendte. Her får du fine striper i håret som virker naturlige, og du kan velge mellom masse forskjellige farger. Dertil finnes det typisk en rekke andre behandlinger, som blant annet inkluderer extensions eller styling. Mange frisører tilbyr å ordne vipper og bryn, samt å klippe skjegget. Du kan også få en frisørbehandling med kur til skadet hår, og her er Olaplex spesielt populær. På den måten tilbyr frisøren altså en lang rekke behandlinger som både inkluderer klipp, farge og striper, styling, extensions, kosmetikk, pleie og mye mer.

Hvis du er på utkikk etter en frisør i Tromsø som kan tilby alt det ovenfor og mye mer, da er Studio 5 en opplagt mulighet. De leverer topp kvalitet innen både faglighet, kreativitet og velvære, og de har et imponerende utvalg av behandlinger. På http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du lese mer, og du kan se en oversikt over deres mange behandlinger. Det er dog mulig å få enda flere behandlinger enn disse, så finner du ikke din ønskede behandling, da kan du alltid kontakte dem for å ta en snakk om dine muligheter, og hvordan de kan hjelpe deg.