seng

Hvordan velger man den beste sengen?

Hvordan velger man den beste sengen?

Når man skal velge den beste sengen, er det lurt å vite hva man skal gå etter. Her skal vi se litt nærmere på hva en god seng egentlig er, hvordan du finner en seng som passer til nettopp dine behov og hvor du kan lete. 

Hva er egentlig en god seng?

Man skal altså først og fremst finne ut av hva en god seng egentlig er. Det er nemlig ikke sånn at det som er en god seng for deg nødvendigvis er den beste sengen for alle. Det finnes mange modeller å velge mellom, men det viktigste er ikke alltid sengen i seg selv, men madrassene. Det er nemlig de som utgjør kjernen i selve sengen – og her har de forskjellige sengetypene ulike ting å tilby. 

En regulerbar seng kan for eksempel gi godt støtte hvis man har ryggplager eller andre plager i kroppen, og det er en seng som man enkelt kan justere etter behov. Som regel har denne type seng et eller to lag, i noen tilfeller tre, og den har en motor som gjør at man kan justere den etter behov og stilling. Det er også derfor det er en super seng hvis man er gravid – og faktisk også hvis man snorker. Da kan det nemlig hjelpe å ligge med hodet litt høyt. Hvis du snorker og har en partner som du deler seng med, kan dette være en fantastisk gave. 

Kontinentalsenger er også en sengetype som er blitt svært populære. Denne sengetypen minner om den du ser på hoteller, og består av hele tre lag. Når skal du velge riktig seng så er det viktig at du velger riktig fasthet på madrassen. Da får du nemlig den støtten og komforten du trenger, og du får en seng som støtter godt lenge. Du kan lese mer om hvordan du velger riktig på https://www.bedrenaetter.no/.