wallstickers

Innred hjemmekontoret med billige wallstickers

Innred hjemmekontoret med billige wallstickers

Innred hjemmekontoret med billige wallstickers og få en personlig og inspirerende arbeidsplass

Året som har gått har vært utfordrende på mange måter. En av dem er at vi har vært nødt til å jobbe hjemmefra nesten hele året. Det er noen som elsker det, andre som hater det, og uansett om man elsker eller hater det, så er det mange ting man skal tenke på i forhold til hvordan man skaper arbeidsro og fokus.

Det å jobbe hjemmefra er ikke det samme for alle. Noen har et eget rom de kan bruke. Andre må jobbe i stua eller på kjøkkenet. Noen har barn hjemme. Andre har vært single og helt isolerte fra verden rundt. Utfordringene vi har hatt ved å jobbe hjemme har vært unike for oss alle sammen og derfor krever det unike løsninger.

Noe jeg fant ut var at det å bruke billige wallstickers til å definere kontoret mitt hjemme var noe som hjalp meg å føle at jeg var «på kontoret». Det er ikke bare bare å jobbe hjemmefra, men jeg er så heldig at jeg kunne lage meg et hjørne i stua der jeg kunne innrede hjemmekontor. Det endte jeg med å bli veldig fornøyd med.

Gjør det fint å jobbe hjemmefra

Når det kommer til å jobbe hjemmefra handler det i høy gard om å skape trivsel for oss selv. Med noen helt enkle grep, for eksempel ved hjelp av billige wallstickers kan man lage seg et hjørne, rom eller område hjemme som føles litt mer som å gå på kontoret.

Det å kunne avgrense området hjelper på både konsentrasjonen og roen når man jobber og det hjelper på det å kunne slappe av ordentlig når man er ferdig. Begge deler er viktige for den mentale helsen vår og med noen enkle grep kan man innrede et «kontor» hjemme.