lamper

Innred med lys

Innred med lys

Lamper er svært viktige når det kommer til innredning. Ja, kanskje er de viktigere enn du tror. Her skal vi se litt nærmere på hvordan man innrede med lys. 

Lys skaper stemning

Det er neppe noen hemmelighet at lys har veldig mye å si for stemningen i et rom. Bare tenk på hvor stor forskjellig sollys eller overskyet vær kan virke på humøret. Sånn er det inne også, og stemning påvirkes i veldig stor grad av lys. Det gjelder selvfølgelig dagslys, men det er ikke lyst i alle døgnets våkne timer, og derfor bruker vi lamper

Ergo blir det også helt essensielt at de lampene vi har produserer godt lys. 

For deg som elsker godt design 

Lamper er spesielt populære for de som elsker godt design, og hvilke ikoniske lamper du velger å ha i hjemmet ditt, sier faktisk mye om hvem du er og hvilken smak du har. Det sier også noe om kulturell og visuell referanseramme, og derfor er det mange som bruker nettopp lamper til å kommunisere disse ordløse små tegn til omverdenen. Det er nemlig sånn at lamper er et av de elementene du kan fokusere litt ekstra på, hvis du vil innrede personlig og vise hvem du er gjennom de tingene du velger. Det er også en stor fordel at lamper er noe man kan ha over tid og bygge innredningen rundt, det er med andre ord noe man kan investere litt ekstra i, og ikke bare nipsgjenstander som kan byttes ut når det kommer noe nytt og spennende.

Godt design er jo som kjent også tidløst, og derfor trenger man ikke være redd for å kjøpe en lampe som er veldig trendy akkurat nå, av frykt for at den blir ut neste sesong. Lamper har gjerne mye lenger holdbarhetstid, og du skal velge det du liker og har lyst på, uten å tenke på umiddelbar popularitet.