hårtap

Mange unge menn mister håret

Mange unge menn mister håret

Flere og flere helt unge menn, opplever i dag å miste håret. Allerede i starten av 20 årene, er det flere unge menn som opplever voksende viker, gryende måne og gravis tynnere hår. For mange unge menn oppleves dette, naturlig nok, som ganske problematisk. Spesielt som ung mann, er håret en viktig del av ens identitet, det kan derfor kaste enhver ung mann ut i en dramatisk identitetskrise, hvis hårtapet starter tidlig. Heldigvis finnes det produkter, som hjelper mot hårtap, og som faktisk også virker. 

Hårtap hos menn er en helt alminnelig konsekvens av det å bli eldre. Hos de fleste menn er det å miste håret hormonelt og genetisk betinget. Faktisk kan du ofte du se en skallet isse gå i arv gjennom generasjoner. Faktisk er det heller ikke så ualminnelig med hårtap hos unge menn. Faktisk vil hver tredje mann oppleve hårtap før de fyller 30 år, mens 40% av 40 årige menn mister håret. Helt opp mot halvdelen av alle 50 årige menn vil se en skallet isse når de kikker inn i speilet. Det er altså et utbredt og helt alminnelig problem. For noen menn, er det faktisk ikke et stort problem. Hvis du ser rundt i gatebildet, kan du se flere stolte skallete menn gå rundt med solbrun isse. 

Men hvis du er i starten av 20 årene, så er det forståelig nok, ikke det kjekkeste i verden når du mister håret. Det kan nemlig være utrolig irriterende når håret plutselig ikke kan styles som før, og en blek isse, er det som møter deg i speilet hver morgen. Heldigvis finnes det en løsning på problemet. 

Det finnes nemlig velfungerende behandlinger mot hårtap. Pure Grow har utviklet rene produkter som virker mot hårtap, og som ikke medfører irriterende bivirkninger. Du kan lese mer om Pure Grow sin historie, og produkter, på hjemmesiden, https://puregrow.no/.

Pure Grow har brukt årevis på å utvikle de beste produkter, og det har de heldigvis også lykkes med. Produktene sørger for at områdene med hårtap får økt blodsirkulasjon, og dermed også økt næring til hårsekkene.  

Det er viktig å komme i gang med behandlingen så snart du merker hårtapet, da sjansen er større til å reaktivere hårsekkene. Forhåpentligvis, vil bruken av Pure Grow sine produkter styrke hårsekkene, og gi deg tykkere og sterkere hår, i lang tid fremover.