eggløsningstest

Øk dine sjanser for å bli gravid

Øk dine sjanser for å bli gravid

I løpet av en syklusperiode er det forskjellig sannsynnlighet for å bli gravid. Som regel inndeler vi en syklus i tre faser: menstruasjonen som varer i ca. 7 dager, proliferasjonsfasen som også varer i ca. 7 dager og sekresjonsfasen som varer i ca. 14 dager. Den presise varigheten av hver fase og syklus kan variere fra kvinne til kvinne og syklus til syklus. Det er i starten av sekresjonsfasen at eggløsningen skjer. Her klargjøres egg og kropp til en befruktning, dersom dette skulle skje. Dette skjer blant annet ved hjelp av hormonet LH. 

For maksimal sjanse for graviditet må befruktningen altså skje rundt tiden for eggløsningen, og man sier generelt at sannsynligheten er størst fra 4-5 dager før eggløsningen og inntil 24 timer etter. Derfor gir det veldig god mening å vite når man skal ha eggløsning hvis man forsøker å bli gravid. Som du kan lese fra fasene over, så er sannsynligheten altså størst ca. 12-16 dager før neste menstruasjon. Det kan dog være veldig vanskelig å vite når dette er, og spesielt hvis dine menstruasjoner ikke er helt regelmessige. Derfor kan man selv undersøke når man har eggløsning for å vite det mer nøyaktig.

Dette kan du gjøre med en eggløsningstest som måler konsentrasjonen av LH i urinen. Denne bør du bruke når du nærmer deg perioden for eggløsning. Du kan finne billige eggløsningstester på Billige-tester.no, der du finner et stort utvalg av tester i høy kvalitet fra noen av markedets mest populære og kjente merker. Her får du veldig fordelaktige priser og gode tilbud på hele sortimentet, helt uten at man har gått på kompromiss med kvaliteten. Bestill dine eggløsningstester online i dag, sånn at du kan få større sannsynlighet for å bli gravid. Det er enkelt, raskt og trygt å bruke selv, og det kan virkelig være en god hjelp.