Rusbehandling

Profesjonell rusbehandling for alle

Profesjonell rusbehandling for alle

Hvis du, eller en som er nær deg, sliter med rusavhengighet, da har du kanskje tenkt tanken om å søke behandling. Men det kan være at du ikke helt vet hvor du skal søke hjelp, eller at du ikke har overskuddet til å ta det første trinnet. Det krever en utrolig styrke å be om hjelp når man står i en avhengighet, og det kan være det vanskeligste steget i hele prosessen. Her er det viktig å understreke at det finnes mange profesjonelle fagfolk som står klar til å hjelpe deg med en gang du søker om hjelp. Hos Heimveg kan du for eksempel få profesjonell rusbehandling uten ventetid – det vil si at de står klar til å hjelpe med en gang du ringer.

Hos Heimveg tilbyr de rusbehandling for alle typer avhengighet. Derfor spiller det altså ingen rolle om du sliter med avhengighet til alkohol, medisin, hash, kokain eller andre rusmidler. Det spiller heller ingen rolle om du har brukt rusmidler i 6 måneder eller 6 år. Her tar de imot alle, uansett rusmiddel, varighet, alder og øvrig helse. Deres team består av kompetente fagfolk som er spesifikt utdannet til å vareta behandling av rusmiddelavhengighet, og som kan tilpasse behandling til alle personer.

Søker du rusbehandling hos Heimveg, da kan du være sikker på å få en trygg opplevelse i skjermede omgivelser, der du hele tiden selv er med til å bestemme hvilken plan som skal legges for deg. Det sikrer de mest effektive resultater, og det øker sannsynligheten for at du lykkes når du kommer hjem fra behandling igjen. Så hvis du vil ta første steg mot en fremtid uten rusmiddelavhengighet, da ta kontakt til en profesjonell behandlingsplass allerede i dag. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk om forløpet for å bli klokere før du tar din beslutning.