Hello Kitty bamser

Samleobjekter for store og små

Samleobjekter for store og små

editorial

Er det sånn at man ikke kan samle på ting selv om man er voksen? Og hva kan man gi til noen som vil begynne å samle på noe? Her skal vi se litt nærmere på hvorfor det er blitt populært å samle på ting igjen, og komme med noen gode tips til hva man kan samle på. 

Hvorfor liker vi å samle på ting?

Nå som vi lever i en verden der svært mye er digitalt, er det ikke så rart at man får et behov for å samle på fysiske ting, som man kan ha mellom hendene. Håndfaste objekter, som ikke er virtuelle. Det gjør at det rett og slett er blitt en trend å samle på ting igjen, som hvis du er voksen, kanskje husker at det også var da du var barn eller ungdom og samlet på ting som klinkekuler, spillekort eller kanskje til og med tegneserier.

Hello Kitty bamser

Det er mange ting man kan velge mellom, og det er ikke sånn at man ikke kan samle på ting selv om man er voksen. Det kan faktisk være gøy å ha en ‘fysisk’ hobby med ting som man kan ta og føle på. 

Hva kan man samle på som voksen? 

Det er mange ting som er morsomme å samle på både for voksne og barn, og det er ikke sånn at det er tabu lenger for voksne å samle på «barnslige ting». Hello Kitty og andre japanske Sanrio-karakterer er nærmest laget til at man skal starte en samling. Hello Kitty bamser og andre ting med Hello Kitty på, kan være morsomme å samle på. Det er også ting som man kan gi til gave til barn eller tenåringer, så de kan starte en samling selv. Det er mange muligheter, og man kan rett og slett samle på akkurat det man har lyst til.