Fuktisolering

Sånn sikrer du drømmebadet

Sånn sikrer du drømmebadet

editorial

Drømmer du om nytt bad? Da er du ikke alene, men det er noen viktige ting du bør tenke på når du skal pusse opp eller anlegge drømmebadet. Det er nemlig ikke bare bare når man har med våtrom å gjøre, og her er det ekstra viktig å være oppmerksom. Det skal vi se på nå. 

Finn din stil

Før man kommer godt i gang med å anlegge badet, så er det en god ide å tenke litt over akkurat hva slags stil man vil ha. Det er nemlig mange baderomsstiler å velge mellom, og akkurat som med all annen innredning, er dette noe som går i sykluser og trender. Dermed kan det være fort gjort å gå seg vill i ulike trender og stiler, hvis man ikke vet akkurat hva man ser etter, eller har en god plan for innredningen.

Fuktisolering

Det kan være lurt å tenke på innredning som planter, kurver og håndklær når man skal pusse opp badet, og ikke bare det grunnleggende som fliser og type dusj, vask og toalett. Det er nemlig det ekstra lille touchet som gjør det til et lekkert baderom, og her er det svært viktig at alle elementene spiller sammen på lag. Derfor bør du legge en plan for stilen før du går i gang. 

Sørg for god fuktisolering 

Fuktisolering er svært viktig når det kommer til bad- og våtrom, og det er rett og slett for at det ikke skal kunne oppstå fuktskader som kan skade fundamentet eller elementer i boligen din. Derfor er det viktig å være nøye her, og søke råd fra profesjonelle hvis det er en omfattende jobb. Det er en rekke regler som må følges for at bad- eller våtrom skal kunne godkjennes, og dermed er det lurt å avklare dette før man eventuelt går i gang med oppussing eller å anlegge bad.