Dreieverktøy

Vet du alt du trenger å vite om Dreieverktøy?

Vet du alt du trenger å vite om Dreieverktøy?

Vet du alt du trenger å vite om Dreieverktøy?

Svaret er nok for de aller fleste nei, også selv om de tror det. Men hvis du både leser dette og i tillegg jobber i industrien er svaret kanskje likevel ja. Dreieverktøy er nemlig et innmari element i industrien. Det er er med på å skape løsninger som vi ikke kunne ha skapt på noen annen måte.

Når man sier Dreieverktøy høres det nesten ut som at det er et verktøy, men sannheten er at det er en hel rekke forskjellige verktøy man jobber med for å oppnå de resultatene man ønsker seg. Det er verktøy man kan bruke til mange forskjellige deler av prosessen og er noe man skal velge med stor omhu.

Og hvis du sitter som ansvarlig for maskiner og verktøy er det kanskje fint å vite bittelitt mer om hva slags typer verktøyer som faktiske hører inn under denne kategorien vi har valgt å kalle Dreieverktøy.

Felles navn og kategori, men stor variasjon

Sånn er det ofte. Man hører et navn og tenker at det dreier seg omen enkelt ting, eller i denne forbindelsen et verktøy, men i virkeligheten dreier det seg om en hel rekke forskjellige ting. Og her er det nettopp det som er tilfellet.

Når vi snakker om Dreieverktøy snakker vi nemlig om utstyr som for eksempel en toolholder, en generell dreieskjær, jetstream verktøyholdere for generell drejeskjær, skaftholdere og innvendige bommer, vibrasjonsdempende verktøy, patroner og en rekke andre ting jeg heller aldri hadde hørt om før det plutselig ble mitt ansvar å bestille dette utstyret.

For når man jobber i en produksjon er det utrolig viktig at man har noen som er ansvarlig for utstyret man bruker i produksjonen. Det gir en sikkerhet for alle om at det man trenger kommer til å være der når man trenger det.